MoralConnect is definitief offline

Beste gebruikers van ons censuurvrije platform,

Het is alweer ruim een jaar geleden sinds we zijn gestart op 11 februari 2022. In deze tijd hebben we veel meegemaakt en hebben we een explosieve groei doorgemaakt in het begin, wat daarna afvlakte toen de Corona maatregelen werden beeindigt. Op het hoogtepunt hadden we rond de 4500 gebruikers en dat is iets waar we trots op zijn.

We zijn begonnen met slechts vier oprichters, Peter, Danielle, Jolanda en Janno. Hoewel Danielle en Peter hun eigen weg zijn gegaan, hebben Jolanda en Janno het voortgezet met de steun van onze geweldige community. We hebben alles op eigen tijd en met wat donaties gedraaid, maar de kosten zijn helaas veel hoger dan de donaties.

Net zoals in de wereld gebeurd er een boel om ons heen. Ook wij zijn onze eigen wegen aan het bewandelen en zijn helaas tot de conclusie gekomen dat het Platform ons niet meer de juiste uitwisseling van de energie geeft. Dit betekent dus dat wij het platform op 22 april 2023 hebben beeindigt.

We willen iedereen die heeft gepost op ons mooie platform heel erg bedanken en uiteraard ook voor de donaties. We hebben samen een geweldige gemeenschap opgebouwd en we zijn er trots op dat we een veilige en censuurvrije ruimte hebben gecreeerd waar mensen vrij hun gedachten konden delen.

Nogmaals, tot zover bedankt voor jullie steun en bijdragen aan dit geweldige platform. Laten we samen blijven streven naar vrijheid van meningsuiting en een open en respectvolle uitwisseling van ideeen en creativiteit.

Met vriendelijke groet,

Jolanda en Janno